Въпроси

Къде мога да видя мостри?

Къде мога да видя мостри?

Заповядайте в нашият магазин и склад в гр. Пловдив, ул. Рогошко Шосе 3. Също така, можете да ни се обадите и да попитате къде имаме изпълнени обекти с наши материали. С над 5000 клиента в цялата страна, можем да ви свър.

Имате ли стока на склад?

Да, за разлика от много други фирми, се стремим да поддържаме склад във най-популярни цветове. В случай, че се наложи да направим поръчка с производителя, обикновенно можем да доставим продуктите до 3 седмици.

Можете ли да ни направите калкулация на материалите?

Да. Ако имате чертеж и мерки, моля попълнете формуляра за оферта и ние ще Ви се обадим. Ако нямате чертеж, обадети ни се и можем да пратим човек да огледа обекта на място. Вторият вариант отнема малко повече време.

Каква гаранция предлагате?

Всички производители, които представяме предлагат гаранции. Срокът на гаранцията варира според продукта и типа покритие. Гаранция за покриви ThysenKrypp:

  • Стандартен полиестер – 10 години
  • ZM EcoProtect и Poliester Paladur – 15 години
  • Алуминиеви покриви със стандартен полиестер покритие – 15 години
  • ZM EcoProtect Relief Ice Crystal – 20 години

Предлагате ли монтаж?

Да. Предлагаме професионален монтаж за всички наши продукти. Когато ни се обадите поискайте оферта за монтаж. Ако в момента не разполагаме със свободна група, ще препоръчаме добра бригада, която има опит с нашите продукти.

Работите ли в събота?

Ако предпочитате да ни посетите в събота или неделя, обадете се 0899 910 660 предварително за да си уговорите среща.

Предлагате ли отстъпка?

За по-големи поръчки предлагаме отстъпки за фирми и физически лица. Също така, от време на време предлагаме сезонни промоции.

Може ли да се стъпва по вашите метални керемиди?

Да, можете. Покривите ни са проектирани да се стъпва върху тях. Все пак е за предпочитане да стъпвате там където са носещите греди под покрива. Ако очаквате, че хора често ще се ходят по покрива, то може да подсилите конструкцията под него.

По-шумни ли са металните покриви?

Не, повечето клиенти забелязват минимална разлика. Дизайна на материала не му позволява да кънти като ламарина. Също така обикновенната изолация на тавана ще спре повечето шум. Ако можете да чуете дъжд със сегашният си покрив, то ще го чуете и с нашите покриви, но може да е малко по-шумно.

От кога се изполват метални покриви?

Един от най-старите метални покриви е инсталиран 1765 г на къща в Кънектикът, САЩ. Металните покриви са най-издръжливият тип покрив тъй като материалът е траен, устойчив при всички видове атмосферни условия и модулите на покрива се ‘заключват’ от всички страни.