Улуци

Бигор-ИН предлага SIBA, продукт на шведската фирма Plannja. Водосточните системи Siba се произвеждат от повече от 40 години. Те не само имат необходимите защитни характеристики на материала, но и предлагат предимства в сравнение с аналогични продукти от други производители.
Това са едни от най-висококачествените и естетически издържани улуци на българския пазар, изработени от стомана с двустранно цинково покритие 275 г/м2 и цветно PVC покритие Hard Coat. Съчетанието от цинк, пасивиране, грунд и покритие Plannja Hardcoat Glossy осигурява трайност на цвета и висока устойчивост на корозия. Основното качество на нашите улуци е опростената конструкция, което прави монтажа на улуците много по-лесен (без запояване). Улуците SIBA са подходящи за частно строителство, жилищни блокове, търговски и промишлени сгради, както и сгради с планински или морски климат.
Водосточната система Plannja Siba предлага богат асортимент на размери и аксесоари. Водосточните скоби са подходящи за закрепване на всички видове повърхности – дървени, бетонни и тухлени. Единствено системата Plannja Siba може да бъде монтирана без преходни елементи на места, където се съединяват две колена – съединението се прави от вертикална тръба. Пълната водосточна система се състои от външни улуци с полукръгла конфигурация, кръгли тръби и широк избор от аксесоари. Полукръглите елементи се предлагат със следните диаметри: 100, 125, 150 mm. Водосточни тръби и аксесоари се предлагат с диаметри: 90, 100, и 120 mm.

Доставка и монтаж

Предлагаме доставка и монтаж на улуци в цялата страна. За допълнителна информация, моля свържете се с офисите ни в София или Пловдив.