Метални керемиди

Бигор-ИН предлага метални керемиди на българския пазар от 2000 г. Монтирането на покрив с нашите метални керемиди е лесно, защото предлагаме всички необходими елементи и аксесоари за пълна покривна система. Това олеснява Вашата работа – няма нужда да търсите различните необходими компоненти на различни места. И тъй като ви предлагаме цялостно покривно решение, покривът Ви е изпълнен по-качествено и ще е по-дълготраен. Всички елементи са естетически издържани и цветовете на нашите метални керемиди си пасват с всички аксесоари.

Покрив, който те вдъхновява

За покриви на частни къщи, хотели и малки търговски обекти предлагаме най-качествените метални керемиди на българския пазар. Съвременните полимерни покрития са подходящи за всички сезони, както и морски и планински условия. Поставянето на нашите металните покриви е лесно, благодарение на доброто проектиране и пълната окомплектовка с всички необходими аксесоари.

За покриви на промишлени и големи търговски обекти, Бигор-ИН предлага широк избор от LT и гладка ламарина. Изберете цвят от широк асортимент, за да придадете на вашата сграда естетически контраст и хармония.

Предимства:

С по-голямата употреба на нови строителни материали, много потребители избират метални покриви. Металните покриви стават все по-популярни поради множеството предимства, които предлагат в сравнение с всички останали типове покриви.

Устойчивост

Първото предимство е тяхната дълготрайност. Металните покриви са по-трайни и устойчиви от други типове керемиди и покривни материали. Металните покриви са устойчиви на бурни промени във времето като силен вятър, снежни бури, силни летни температури, градушки и урагани. Ако изберете метален покрив, сте най-добре предпазени от лошо време и природни бедствия.

По-добра енергийна ефективност

Металните покриви отразяват повече слънчевите лъчи отколкото други типове покриви. В резултат на това, домове с метални покриви са по-хладни през лятото. Ако използвате климатична инсталация, разходите Ви за енергия ще бъдат значително по-ниски.

По-разнообразни и устойчиви покрития

Има множество различни покрития за метални покриви: антикорозионни покрития, цветни покрития и други. Покриви с метални керемиди не изискват никаква поддръжка. Цветовете не избледняват с времето и материалът не се пука или троши. Металните керемиди се очакват да са годни минимум 40-50 години. Като цяло, металните керемиди се предлагат в множество различни цветове и стилове, тъй като се ползват полимерни покрития, може да изберете различни оттенъци на даден цвят. Това Ви представя с допълнителна възможност да придадете индивидуалност и стил на Вашия дом.

По-лесен и бърз монтаж

Инсталацията на метални керемиди или метални профили за покриви е значително по-лесна от други типове покриви. Метален покрив на къща може да бъде монтиран за няколко работни дни. Също така, металните покриви могат да се монтират направо върху стар покрив, което спестява време и пари за демонтаж.

По-малка тежест

Металните покриви тежат значително по-малко от традиционните керемиди. Един кв. м. покрит с традиционни керемиди тежи около 50 кг, в сравнение с около 5 кг при метални керемиди. За това, при полагането на метален покрив, може да се намали разходът по материали за носещата конструкция на покрива.

Устойчивост при пожар

Тъй като металните покриви не горят, те са най-пожароустойчиви.

Значително по-добри за покриви с малък наклон

Повечето метални покриви могат да бъдат монтирани на покрив с нисък наклон без опасност покривът да капе.

Бързо изготвяне на оферта

Професионално изготвена оферта, с правилните размери профили и аксесоари.

Гаранция

Всеки продукт, който предлагаме е с гаранция от производителят за фабрични дефекти.

Конкурентни цени

Ако намерите по-ниска цена при друг доставчик за материал със същите характеристики с тези, които предлагаме, почти във всички случаи ще ви предложим същата цена.

20г опит с метални керемиди

Бигор-ИН е първият вносител на метални керемиди в България от близо 20г, докато фирмата води началото си от фирма основана през 1990г.